Een woord van welkom!

Kerkwerve, een klein dorpje in het ‘Platte van Schouwen’, door krap duizend mensen bewoond. Omgeven door een prachtige natuur, waarin de hand van de Schepper zichtbaar is. Fiere dijken langs de Oosterschelde. En slechts enkele kilometers verder: de stoere duinen en de zee. Oneindige vergezichten op een heldere dag en vele akkers waarop de vruchten groeien. 

Daar in Kerkwerve willen we u graag van harte welkom heten in de Christelijke Gereformeerde Kerk, de Pniëlkerk. We zijn een gemeente van ongeveer 300 leden afkomstig uit Kerkwerve en omstreken. Iedere zondag komen we om 10.00 uur en 18.00 uur bij elkaar om naar het Woord van God te luisteren, om samen te bidden en te zingen.

Naast de zondagse erediensten, ontmoeten we elkaar ook doordeweeks. Deze momenten zijn bedoeld om van elkaar te leren en naar elkaar te luisteren, maar ook om activiteiten met elkaar te ondernemen. En vooral om samen na te denken en te ‘graven’ in Gods Woord, de Bijbel. Zo kunnen we groeien in ons geloof en mens zijn. Dat maakt het zo waardevol om deel uit te maken van een gemeente.  

Graag zouden we u ook een keer ontmoeten. Nogmaals van harte welkom!