Vakantie Bijbelschool

A L G E M E E N

De Vakantie Bijbelschool is al sinds 1982 een begrip in Kerkwerve en omstreken. Iedere zomer, tijdens de 3e week van de zomervakantie wordt de Vakantie Bijbelschool gehouden. Een hele week zijn kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar van harte welkom. We luisteren met elkaar naar de Bijbelverhalen, zingen, leren een Bijbeltekst aan, we knutselen én doen leuke activiteiten met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een huttendorp, een fietspuzzeltocht en de sport- en spelmiddag.

Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons dan op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/people/Vakantie-Bijbelschool-Kerkwerve/100070002248279/

V A K A N T I E   B I J B E L S C H O O L   D A G

Op zaterdag 11 maart 2023 DV zijn kinderen van 4 tot en met 12 jaar weer van harte welkom op een nieuwe Vakantie Bijbelschooldag. Het thema deze keer: ‘Wat vraag jij?’. We hebben weer een leuk programma gemaakt en hopen weer veel kinderen te ontmoeten!

Aanmelden kan eenvoudig via de volgende aanmeldlink: https://forms.gle/qzCN9eABQWKDcyJM6      

2 0 2 3

Noteer vast in uw agenda: in 2023 hopen we van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus DV de Vakantie Bijbelschool te organiseren.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via vbs@cgkkerkwerve.nl.

Hartelijke groet,

Vakantie Bijbelschool Kerkwerve