Verkoopdag

WELKOM

Op zaterdag 27 mei 2023 DV van 09:00 uur tot 15:00 uur hopen we onze 2 jaarlijkse verkoopdag te houden. Van harte welkom!

GOEDE DOEL

De volledige opbrengst van deze verkoopdag gaat naar 3 goede doelen, namelijk:

ETEN EN DRINKEN

Naast een ruim aanbod aan tweedehandsspullen en -kleding kunt u ook genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers, ook voor de kinderen is er van alles. En blijft u tussen de middag gezellig eten? Er is genoeg keuze; denk aan soep, friet met een snack, broodje rosbief, broodje hamburger en mosselen.

CONTANT GELD

U kunt tijdens de verkoopdag alleen met contant geld betalen. We zouden het fijn vinden als u zoveel mogelijk met kleingeld wilt betalen, wisselgeld is altijd schaars. We mogen geen briefgeld aannemen met een waarde hoger dan €50.

UITVERKOOP

Vanaf 14:00 uur is er uitverkoop bij de tweedehandsspullen en -kleding! Voor scherpe prijzen mag alles weg. Voor slechts €2 kunt u een plastic tas vullen. Het punt waar u deze tassen kunt kopen wordt aangegeven door middel van een bord.

PARKEREN 

U kunt uw auto parkeren op het terrein van Van den Hoek Timmerwerken, Verseputseweg 1 in Kerkwerve. Of u parkeert uw auto in één van de aangrenzende straten.

VOLGT U ONS AL?

De komende tijd worden er berichten geplaatst op Facebook en Instagram over de verkoopdag. Blijf op de hoogte en volg ons ook!   

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089301297844
Instagram: https://instagram.com/verkoopdagcgkkerkwerve2023

TOT SLOT

We hopen dat we een gezellige verkoopdag zullen hebben. Een dag die niet alleen in het teken staat van verkoop, maar ook van gezelligheid, saamhorigheid en ontmoeting. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Jochem de Jonge.

Telefonisch bereikbaar via 0623622785 of per e-mail via info@cgkkerkwerve.nl.

Hartelijke groet,

De Verkoopdag Commissie